Vad erbjuder vi?

Fyrverkeri

Funderar du på fyrverkeri till festen, bröllopet, firmafesten, invigningen, sjösättningen, tävlingen, eller festivalen? Vi på Pyro.NU har lång erfarenhet av att komponera fyrverkerier och erbjuder totalentrepenad för hela evenemanget; allt från att söka eventuella tillstånd, till att städa efter fyrverkeriet innan vi tackar för oss och lämnar er till er fortsatta fest!

Att beställa ett professionellt fyrverkeri av oss kan göras i alla prisklasser och för alla evenemang. Stämningsfullt, pampigt eller intensivt? Vi har roliga idéer för alla tillfällen! Ring oss - vi älskar att prata fyrverkerier och skräddarsyr efter dina önskemål!

Vill du skjuta själv? För den kräsne gör-det-självaren erbjuder vi ett exklusivt sortiment av fyrverkeritårtor av professionell kvalitet från bland andra Göteborgs Fyrverkerifabrik, regerande svenska mästare i musikfyrverkeri. Vi ger gärna råd i valet mellan pjäser då vi har stor erfarenhet av pjäserna och vet vilka kombinationer som är de bästa. På så sätt kan även den minsta festen få ett proffsigt inslag av fyrverkeri - allt med konsumentgodkända pjäser! Du beställer för avhämtning hos oss, eller får det levererat till platsen. Tänk på att om du skjuter inom tätbebyggt område krävs det ofta tillstånd som söks hos Polisen.

Specialeffekter

Planerar du en filminspelning? Ett airsoftspel? Ett lajv? En nödsituationsövning? En photo shoot? Pyro.NU erbjuder allt ifrån minsta gnista eller rökpuff till de mest enorma markexplosioner och eldmoln - allt under konstant kommunikation med regissörer eller arrangörer. Vi är vana vid den här typen av jobb och är bra på att ta regi. I alla typer av scenarier där vi jobbar sitter säkerhet och fokus alltid i centrum för vårt arbete - för stuntarbete med eld erbjuder vi även våra egna stuntmän till ert förfogande. Vår egen erfarenhet inom flera områden där specialeffekter ofta förekommer har lärt oss att tidseffektivitet och en förmåga att arbeta dynamiskt med produktionsledningen i olika projekt är starkt efterfrågad. Vi vill vara så mångsidiga och mottagliga för kreativa justeringar av arbetet som bara möjligt.

Har du frågor eller idéer? Ring och bolla dem med oss!

Show

Med vår gedigna erfarenhet av att stå på scen själva var det en självklarhet för oss inom företaget att erbjuda scenpyrotenik i alla former! Med vårt omfångsrika och mångsidiga lager kan vi kombinera ihop effekter som passar perfekt till just ert evenemang - oavsett om det rör sig om medaljutdelningar, teaterpjäser, krogshower, musikaler, trolleri, dansuppvisningar, opera, gycklarshower eller vad det nu vara månde! Vi har professionell erfarenhet av allt från att rigga ljus och ljud till att assistera regissörer, scenografer och rekvisitörer och kan därför inte bara vara lyhörda och förstående för era önskemål utan även prata samma språk och utveckla effekter som passar som hand i handske för att realisera er vision!

För turnerande produktioner är vi givetvis beredda att hjälpa till med att ta fram olika effekter för olika scener och situationer som kan uppkomma under en spelperiod.