Vilka är vi?

Förutom att vi självklart alla är utbildade och skickliga pyrotekniker finns det förstås mycket mer att säga om var och en av oss…

Carl-David Waltersten:

Carl-David Waltersten

Företagsledaren och visionären på Pyro.NU samt tillika den som komponerar de flesta av våra fyrverkerier. Carl-Davids musikalitet och känsla för hur olika effekter och färger harmonierar har blivit lite av företagets signum, och när han inte rider eller spelar piano återfinner man ofta Carl-David ute i skog och mark eller arbetande på vår tekniska utrustning. Till vardags är Carl-David ingenjör och projektledare inom en starkt säkerhetspräglad bransch, samt ser till att kakförrådet håller en anständig nivå.

Ottar Kraemer:

Ottar Kraemer

Mångsysslaren Ottar är jurist i grunden och har hållit kurser i pyroteknisk säkerhet för andra pyrotekniker, räddnings­myndigheter och polis utöver sitt värv som pyrotekniker inom Pyro.NU. Utöver det jobbar han med scenografi, teaterteknik, grafisk layout, som föredragshållare inom olika ämnen och är företagets ankare i nöjesbranschen. Ottar har mångårig erfarenhet som artist och har bland annat jobbat som trollkarl och jonglör på Disneyland i Paris.

Viktor Almén:

Viktor Almén

Som yrkesverksam brandingenjör med ett förflutet som lärare i Farliga Ämnen på Räddningsskolan i Skövde har Viktor snabbt blivit en ovärderlig tillgång i företaget. Viktor är expert på säkerhetsfrågor och är en skicklig pyrotekniker som alltid ställer siktet högt och har ett väldigt bra publiktänkande. Privat är Viktor även en mycket skicklig trubadur och har uppträtt flitigt både musikaliskt och i spexkretsar under studietiden.

Gemensamt är vi ett glatt gäng som alltid sporrar varandra och älskar det vi håller på med. För oss är säkerhet, service och fyrverkeriglädje det som tillsammans utgör det vi vill kalla proffessionalism inom vårt yrke. Vi har glimten i ögat och vill att våra kunder skall ha lika roligt som vi!